"Прокудената наследница" от Ерин Уот

Истън Роял е красив, умен и богат, а според неговия светоглед животът трябва да е забавление. Той никога не мисли за последствията от действията си, защото не му се е налагало... до този момент.

Хартли Райт се появява ненадейно. Мистерията около нейния живот привлича Истън, характерът ѝ пробужда в него неподозирани чувства, а опитите ѝ да го отблъсне още повече разпалват интереса му. Истън не може да я разгадае и това я прави все по-неустоима.

За нея той е бедствие. Ненужно усложнение в твърде заплетения ѝ живот. Проблемите го следват по петите, а Хартли няма време за това.

За пръв път в живота на Истън името Роял няма да му свърши работа. Дошъл е моментът да разбере, че колкото по-отвисоко започнеш, толкова по-тежко ще паднеш.

Привет! Завърнах се! Причината поради, която ме нямаше е най-често срещаната сред книжното общество - reading slump. И точно тази книга, за която ще разберете по-надолу ме накара отново да се впусна в любимото си хоби.

Още от "Парцалена принцеса" харесвам Истън. Спор няма. Обаче така и не съм се замисляла, колко тежък характер е той. Да, в предишните книги се запознах с проблемите на Ийст, но не очаквах, че има доста по-сериозни... усложнения в неговия живот. Истън наистина се промени в тази книга, но нямаше да го забележа ако не познавах онзи Ийст от предишните три книги. Голяма заслуга има Хартли, но също така и Ела, и братята му. Защото те винаги бяха зад гърбът му. И все пак докато четях ми ставаше толкова мъчно за него. Всички виждаха, че има проблеми, с които не може да се справи и въпреки че го притискаха да им казва какво става, видеха ли че започва да се затваря в себе си го оставяха намира. А това не е правилно според мен. Книгата завърши брутално и не знам какво да очаквам в следващата, но със сигурност мисленето на Истън ще се промени. Ще започне да гледа на света по по-различен начин.

Хартли е интересна и загадъчна личност. Може би щях да я опозная с една идея повече, ако имаше глави разказани от нейно име. Смятам че в нейно лице Истън намери майстора си. Освен Ела и може би Вал, тя беше единственото момиче, което не искаше да допусне Истън Роял близо не само до живота си, но и до сърцето си. Самата тя имаше предостатъчно проблеми. Вярвам че трябваше да има малко повече моменти със семейството на Хартли, но от тези с които бях запозната разбрах що за родители има тя. Тръпна от вълнение и очакване да разбера какви ще са действията ѝ спрямо собственото ѝ семейство, семейство Роял и Истън. 

Единствената ми забележка е, че исках малко повече моменти с Ела и Рийд. Все пак си ги шипвам! О, и дано издателство Егмонт издадат новелата за Гидиън и Савана, защото ги харесвам страшно много като двойка. Забравих да спомена, че ми липсваше описание на обстановката след всичко случило се със Стив. Да, имаше няколко момента, но само толкова. Аз обичам действия и екшън. Можеха да вкарат малко от тези двете. Като цяло това е отрицателното в моето ревю. 

Ако и вие обичате Истън и искате да се впуснете в едно лудо приключение, с което да опознаете истинският Ийст... то това е вашата книга!
Ревю на първа книга - тук.
Ревю на втора книга - тук.
Ревю на трета книга - тук.

CONVERSATION

0 коментара:

Публикуване на коментар