"Целувка в Ню Йорк" от Катрин Райдър

Бъдни вечер е. А Шарлoт е сама. Отново. При това на затвореното летище в Ню Йорк часове преди Коледа. Какво може да е по-гадно от това? Антъни е зарязан от приятелката си заради друго момче, на изхода за посрещачи с букет червени рози в ръка. Случайността (и една книга) ги събира и вечната оптимистка Шарлoт въвлича Антъни в едно безгрижно приключение по снежните улици на града, което е на път да им докаже, че по Коледа наистина се случват чудеса.

Весела Коледа на всички! Пожелавам ви една Вълшебна Коледа, изпълнена с много приятни емоции и незабравими преживявания! Пожелавам ви една по-щастлива, весела и изпълнена с обич и успехи нова година! И най-вече: година, изпълнена с невероятни книги, които да стоплят душите ви!

Тази книга я прочетох миналата година по това време, но не публикувах ревю. В началото на месеца се сетих за това и реших, че няма по-хубаво време от сега да споделя мнението си с вас за нея.

Действията в книгата са предвидими, но това не ми попречи да се насладя на тази толкова сладка, романтична и коледна история, която на К. Райдър е сътворила. Много ми хареса идеята на авторката с тези 10 стъпки, с които да забравиш бившият си. Кой може да предположи, че една книга не само, че може да сближи двама напълно непознати хора, но и да ги накара да се влюбат един в друг. 

Първоначално смятах, че няма да харесам връзката между Шарлот и Антъни, защото колко добре могат да се опознаят двама души за една вечер, но останах приятно изненадана. Двамата започнаха първо с приятелски отношения и постепенно се влюбиха един в друг. Моментите между тях бяха доста сладки и ми показаха, че можех да откриеш любовта там, където най-малко си очаквал да я откриеш. 

Осъзнавам, че ревюто ми е доста кратко, но нямам какво повече да кажа за тази книга. "Целувка в Ню Йорк" ме грабна не само заради обстановката, в която се развива (Ню Йорк по време на коледните празници... кой не може да устои на това?), но и заради това, че показа как двама непознати с любовни проблеми отново намират любовта и не им пука, че се познават едва от 8 часа.

CONVERSATION

0 коментара:

Публикуване на коментар