December TOP 5: Безинтересни книги, прочетени през 2018


Здравейте! Днешната тема е за най-лошите книги, които прочетох през тази книга. Колкото и да не искам, винаги има книги, които не бих погледнала втори път. Но какво да се прави, такъв е живота.

5. "Денонощната книжарница на мистър Пенумбра"
Харесах, че по-голямата част от книгата се развиваше в една хубава книжарница, пълна със стари книги и техният мирис. За съжаление, обаче действието се вървеше бавно, имаше термини, които не бяха добре обяснени и това ми попречи да ми допадне самата книга.

4. "Смъртни белези"
Героите не ме впечатлиха и щом не харесах героите, не успях да се насладя на историята, която авторката е създала.

3. "Влизам в мрака"
Действието се развиваше в период от няколко години и героите съвсем спокойно можеха да израснат като личности. Авторката, обаче реши, че това не е нужно и всички вършеха глупости и мислеха по детински начин без значение възрастта им.

2. "Целувка в Париж"
Очаквах, че Париж ще ме погълне, ще се потопя в една от древните столици на Европа, но стана точно обратното. Изнервих се от главната героиня и нейната педантичност. Разбирах я, че го прави за семейството, но не трябваше да бъде споменато толкова често.

1. "Мляко и мед"
Чух толкова страхотни неща за "Мляко и мед" и поради тази причина започнах да я чета с високи очаквани. Уви, те не се оправдаха. Харесах едва два стиха от тази стихосбирка, а всички останали все още не мога да схвана.

CONVERSATION

0 коментара:

Публикуване на коментар