December TOP 5: Герои, които харесах през 2018


Здравейте! Днес ще споделя за най-харесаните герои от мен през тази година. Беше ми изключително трудно, защото докато преглеждах заглавията се сещах за толкова много герои, а трябваше да избера само пет. Не знам дали усещате болката ми...

5. Принцеса Марам ("Мираж")
Харесах я повече от главната героиня. И тук не говоря за леденостудената принцеса, чийто неин народ не я харесва, а момичето, което желае любовта на семейството си по майчина линия.

4. Ирен Тауърс ("Кулата на зората")
Преди да започна да чета книгата предполагах, че е смела, но не очаквах да бъде толкова борбена личност. Успя да прости на човека, разрушил семейството ѝ и помогна на Каол без да очаква нещо в замяна. И заради това я харесвам толкова много.

3. Даяна ("Жената-чудо: Вестител на войната")
Харесах я, защото още от самото начало искаше да се докаже пред майка си и останалите амазонки. Прие едно рисковано пътуване, което я научи на толкова неща.

2. Донатела ("Легендата")
Донатела е от онези хора, които моментално ще харесаш. Възхитих се на борбеността ѝ и богатото ѝ въображение. Знаеше кога е времето за сключване на сделки и не се хвърляше толкова на сляпо, колкото Скарлет. Оказа се, че още от началото на първата книга, Донатела се е борила за сестра си и нейното щастие.

1. Попет и Уиджит ("Нощният цирк")
Нямаше как да не ги харесам. Родени на навечерието на откриването на "Le cirque des Rêves", двамата бяха обгърнати от магия. Винаги заедно и винаги подкрепящи се. А силите, които притежаваха бяха също толкова удивителни, колкото и мястото, на което се бяха родили.

CONVERSATION

0 коментара:

Публикуване на коментар