December TOP 5 романтични книги

Здравейте! Ето, че месецът е към своя край, както и класацията. Днес ще ви запозная с петте романтични книги, които са ми направили най-голямо впечатление.

5. „Господинът“ от Е.Л. Джеймс
Книгата ми допадна не заради самата любовна връзка, а поради описанията на Лондон и Корнуол. Писателката описва и една страна с по-религиозни наклонности - Албания. Лично съм ходила в Тирана и наистина градът е европеизиран, но не мога да кажа същото и за останалата част от държавата. Героите също ми допаднаха и въпреки че книгата не е кой знае какво, е идеална за момент, в който искате да си починете от друг любим жанр.

4. „Колекционерът на желания“ от Мия Шеридан
Мия Шеридан е авторка, която познавам от другите ѝ книги: „Гласът на любовта“ и „Само ти“. И все пак се зачудих дали да прочета новата ѝ творба. Нещата, които ме притеглиха към книгата са Ню Орлиънс, балетът и трагичната история на Анджелина и нейният възлюбен. На моменти действието се развиваше бавно, но си заслужаваше заради разплитането на историята от преди сто и петдесет години.

3. „Когато е наистина“ от Ерин Уот
„Когато е наистина“ е една книга, която ни запознава с живота на знаменитостите и ни показва как при тях липсва спокойствие и уединение. Оукли Форд е певец, който не предполага, че има нужда от едно нормално момиче, което да му казва истината в лицето и да не се притеснява от това. Вон Бенет е момиче, което приема сделката с Оукли, защото иска да помогне на семейството си, но ето че постепенно опознава Оук и разбира, че не е онзи арогантен певец, с когото се запознава първоначално. Книгата примамва с приятна история между двама тинейджъри, която ще ви откъсне от ежедневието.

2. „Завръщане към любовта“ от Кристен Ашли
Това е трета книга от поредицата „Магдалийн“, която разказва за три различни двойки, намерили отново щастието. В „Завръщане към любовта“ ми допадна ретроспекцията за връзката на Кейди и Кърт и защо са стигнали до това тяхно положение, и дали ще намерят отново любовта помежду си. Книгите са обемни - по 500 страници, но се четат бързо.

1. „Неуверена“
За тази година това е любимата ми романтична книга. „Неуверена“ е приятна и не натоварва с историята си. Героите са правили грешки, знаят какво е да загубиш нещо, което обичаш и се борят за по-добър и щастлив живот. Написана е реалистично и няма да съжалявате, ако я прочетете.

CONVERSATION

0 коментара:

Публикуване на коментар